NobelDesign


Ontdek de ware kunst van interieurafwerking

 Contacteer ons

Maatmeubilair

Creëer een unieke sfeer met op maat gemaakte mortex meubilair

Meubelen die perfect aansluiten

Bij nobel design geloven we dat harmonie in het interieur essentieel is. Daarom bieden we u graag uitgebreide informatie over de mogelijkheden en voordelen van het gebruik van mortex. Dit veelzijdige materiaal kan niet alleen worden toegepast voor de interieurafwerking, maar ook voor het ontwerp van op maat gemaakt mortex meubilair. Hierdoor ontstaat een naadloze eenheid tussen de meubels, muren en vloeren in uw ruimte.

Volledig op maat gemaakte meubels

Bij nobel design streven we ernaar om meubels te creëren die perfect passen bij uw individuele behoeften en smaak. Of u nu een klassiek, landelijk of modern interieur heeft, wij ontwerpen en vervaardigen meubels op maat die volledig aansluiten bij uw stijl. Ons deskundige team zal uw wensen grondig bespreken en u voorzien van gratis advies om uw ideeën tot leven te brengen.

Een uniek karakter

Met op maat gemaakt meubilair van nobel design voelt u zich meteen thuis in uw interieur. Elk stuk is uniek en zorgvuldig vervaardigd om perfect in harmonie te zijn met de rest van uw inrichting. Of het nu gaat om tafels, werkbladen, eettafels, badkamermeubelen of lavabo's, onze meubels voegen een vleugje exclusiviteit toe aan uw ruimte. Dit is vooral merkbaar na een badkamerrenovatie, waar onze meubels prachtig samengaan met de vernieuwde omgeving.

Duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid

Ons op maat gemaakt meubilair wordt vervaardigd van hoogwaardige mortex of tadelakt. Deze materialen zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk en waterbestendig, waardoor uw meubels lang meegaan zonder veel inspanning te vergen. Bovendien kunnen ze in een breed scala aan kleuren worden bewerkt, zodat u volledige vrijheid heeft bij het creëren van uw gewenste esthetiek.

Ervaar meer dan gewoon meubelen

Kies voor op maat gemaakt mortex meubilair, ontworpen en geproduceerd in schilde door nobel design. Onze meubelstukken bieden u meer dan alleen functionaliteit; ze vormen een naadloos geheel met uw interieurdecoratie. Bekijk enkele van onze afgeronde projecten om een idee te krijgen van de mogelijkheden en de prachtige resultaten die we kunnen bereiken.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw ideeën te bespreken en de mogelijkheden van op maat gemaakt mortex meubilair te ontdekken. Wij staan klaar om u te helpen bij het creëren van een unieke en stijlvolle sfeer in uw interieur.

Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden

Bent u klaar om uw interieur tot leven te brengen?
Nobel design staat voor u klaar om uw visie werkelijkheid te laten worden.
Samen creëren we een unieke interieurdecoratie die uw persoonlijkheid weerspiegelt en de sfeer adembenemend maakt.
Of u nu geïnteresseerd bent in schilderwerken, een badkamerrenovatie of het gebruik van mortex, wij hebben de expertise om aan al uw wensen te voldoen.