NobelDesign


Ontdek de ware kunst van interieurafwerking

 Contacteer ons

Microtopping

Microtopping - onderhoudsvriendelijk met een tijdloze look 

Microtopping is een aanrader naast mortex om uw interieurdecoratie mee uit te voeren. Deze techniek, bestaande uit polymeer en cement, biedt diverse toepassingsmogelijkheden voor gietvloeren, muren en meubilair. Met nobel design in schilde als uw partner, kunt u profiteren van de vele voordelen van microtopping.

Tijdloze look voor elk interieur

Microtopping heeft een tijdloze betonlook die perfect past bij een modern en minimalistisch interieur. Maar ook in landelijke of klassieke interieurs komt het goed tot zijn recht door het gebruik van kleuren en effecten, zoals vegen. Een bijkomend voordeel is dat microtopping zeer onderhoudsvriendelijk is. Daarom is het niet alleen geschikt voor woningen, maar ook voor winkels, horecazaken en showrooms.

Dunne laag, grote impact

Zoals de naam al aangeeft, kan microtopping worden aangebracht als een dunne laag van slechts 2 tot 4 millimeter dik. Deze eigenschap maakt het ideaal voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Nobel design kan het bijvoorbeeld aanbrengen over bestaande materialen zonder dat deze afgebroken hoeven te worden. Bovendien kan microtopping probleemloos gecombineerd worden met vloerverwarming.

Naadloze uitstraling voor elke ruimte

Na het aanbrengen van microtopping ervaart u direct de naadloze uitstraling van het materiaal. Dit maakt het bijzonder geschikt voor doorlopende oppervlakken zoals muren en plafonds. Maar ook meubels kunnen met microtopping worden bekleed. Dankzij de hoge slijtvastheid kunt u jarenlang genieten van de prachtige uitstraling.

Kies voor microtopping met nobel design

Laat u inspireren door onze reeds uitgevoerde projecten  en neem telefonisch of via e-mail contact op met nobel design voor uitgebreid advies over het aanbrengen van microtopping. Dankzij de expertise van het bedrijf en de recent uitgevoerde projecten kunt u vol vertrouwen kiezen voor deze hoogwaardige vorm van interieurafwerking. 

Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden

Bent u klaar om uw interieur tot leven te brengen?
Nobel design staat voor u klaar om uw visie werkelijkheid te laten worden.
Samen creëren we een unieke interieurdecoratie die uw persoonlijkheid weerspiegelt en de sfeer adembenemend maakt.
Of u nu geïnteresseerd bent in schilderwerken, een badkamerrenovatie of het gebruik van mortex, wij hebben de expertise om aan al uw wensen te voldoen.