NobelDesign


Ontdek de ware kunst van interieurafwerking

 Contacteer ons

Mortex

Mortex - creëer een tijdloos interieur van schoonheid en duurzaamheid

Mortex is een hoogwaardig decoratief en waterdicht materiaal dat gebruikt wordt voor diverse interieur- en exterieurtoepassingen. Het is een speciale soort sierpleister op basis van cement, harsen en pigmenten. Deze unieke samenstelling zorgt voor een duurzaam en veelzijdig product met indrukwekkende eigenschappen. 

Een stijlvolle afwerking

Met mortex kunt u uw interieur en exterieur op een prachtige manier afwerken. Het wordt vaak gebruikt voor het naadloos bekleden van muren, vloeren, meubels en andere oppervlakken. Of het nu gaat om een renovatieproject of een nieuwbouw, mortex biedt eindeloze mogelijkheden om uw ruimtes te transformeren met een eigentijdse uitstraling.

Waterdicht en duurzaam

Een van de opvallende kenmerken van mortex is de waterdichtheid. Dit maakt het materiaal ideaal voor gebruik in vochtige omgevingen, zoals badkamers, douches en zelfs zwembaden. Met mortex kunt u een naadloos, waterdicht en stijlvol resultaat bereiken, waarbij u niet hoeft in te leveren op duurzaamheid.

Hecht op verschillende ondergronden

Het hecht ook uitstekend op verschillende ondergronden, zoals steen, tegels en mdf. Hierdoor kunt u mortex toepassen op diverse oppervlakken, waardoor uw creatieve mogelijkheden eindeloos zijn. U kunt kiezen uit een breed scala aan kleuren en effecten om de gewenste uitstraling te creëren die past bij uw persoonlijke stijl en interieurontwerp. 

Functionaliteit en esthetiek

Mortex combineert functionaliteit met esthetiek, waardoor het een favoriete keuze is geworden voor moderne interieurontwerpen. Het biedt niet alleen duurzaamheid en waterdichtheid, maar ook een tijdloze en elegante uitstraling. Laat u inspireren door de veelzijdigheid van mortex en creëer een unieke en stijlvolle sfeer in uw interieur 

Kies voor mortex met nobel design - ontdek de veelzijdigheid

Of u nu een nieuwbouw- of renovatieproject heeft, ontdek de vele troeven van mortex met nobel design. Wij staan klaar om deze unieke vorm van interieurdecoratie toe te passen. Laat u inspireren door onze reeds uitgevoerde projecten en maak snel een afspraak om uw eigen project te starten. 

Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden

Bent u klaar om uw interieur tot leven te brengen?
Nobel design staat voor u klaar om uw visie werkelijkheid te laten worden.
Samen creëren we een unieke interieurdecoratie die uw persoonlijkheid weerspiegelt en de sfeer adembenemend maakt.
Of u nu geïnteresseerd bent in schilderwerken, een badkamerrenovatie of het gebruik van mortex, wij hebben de expertise om aan al uw wensen te voldoen.