NobelDesign


Ontdek de ware kunst van interieurafwerking

 Contacteer ons

Schilderwerken

Vakkundig kleuradvies en schilderwerken bij nobel design

Laat uw gekozen kleuren schitteren met de professionele schilderwerken van nobel design. Of het nu gaat om het nauwkeurig schilderen van uw interieur of het transformeren van de buitenkant van uw woning met een nieuwe kleur, bij ons vindt u de vakman die het verschil maakt. Vanaf het allereerste moment kunt u rekenen op uitgebreid advies van het team van lars coppens.

Interieurverfraaiing door schilderwerken 

Nobel design is dé expert in de regio schilde als het gaat om veelzijdige interieurdecoratie. Met onze brede kennis bieden we u een scala aan mogelijkheden, zoals het aanbrengen van mortex of microtopping. Maar schilderen blijft altijd een belangrijk onderdeel van interieurontwerp. Geef uw interieur de gewenste uitstraling door het schilderen van onder andere muren, plafonds, trappen, binnendeuren en ramen.

Kaleien of schilderen

De hoge kwaliteit van onze schilderwerken binnenshuis strekt zich ook uit tot de buitenkant van uw gebouw. Nobel design verzorgt namelijk ook het schilderen van gevels en buitenschrijnwerk. Afhankelijk van uw voorkeuren en de ondergrond bieden we ook de optie van kaleien voor de buitenmuren.

Advies op maat 

Uw specialist in interieurdesign in antwerpen staat altijd klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste kleuren. Bij elk project ontvangt u advies op maat over verf, kleuren, oppervlaktebehandeling en mogelijke technieken. Alleen zo kunnen we prachtig strak geschilderde ruimtes realiseren.

Bepaal uw kleurenpalet

Schakel nobel design in voor al uw schilderwerken. Vanuit schilde komen we naar u toe om het project grondig met u door te nemen, van begin tot eind. Samen selecteren we de mooiste kleuren voor uw kamers en gevels, zodat uw ruimtes echt tot leven komen.

Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden

Bent u klaar om uw interieur tot leven te brengen?
Nobel design staat voor u klaar om uw visie werkelijkheid te laten worden.
Samen creëren we een unieke interieurdecoratie die uw persoonlijkheid weerspiegelt en de sfeer adembenemend maakt.
Of u nu geïnteresseerd bent in schilderwerken, een badkamerrenovatie of het gebruik van mortex, wij hebben de expertise om aan al uw wensen te voldoen.